Otkrijte Bit Izvrsnosti: Tenuta Tre Terre i Nota Vinegar u emisiji “Fino i Vino”
U nedavnoj epizodi emisije “Fino i Vino,” predstavljeni su Tenuta Tre Terre i naš vrhunski proizvod, Nota Vinegar. Epizoda je gledatelje povela na putovanje kroz slikovitu ljepotu Tenuta Tre Terre.
“Fino i Vino” istražuje najfinija hrvatska vina i gurmanske proizvode. Bili smo počašćeni što smo mogli predstaviti što imanje Tenuta Tre Terre čini izvanrednim. Epizoda je zabilježila našu predanost kvaliteti i tradiciji.
Putovanje je započelo s poviješću imanja Tenuta Tre Terre i pričom iza imena “Tre Terre.” Ovo ime je nastalo iz fenomena primijećenog na našem imanju nakon oranja tla i pripreme za vinograd. Otkrili smo tri različite boje tla: žarko crvenu, bijelu glinu i klasičnu smeđu.
Smješteni u srcu vinorodne regije Momjan, njegujemo naš vinograd kako bismo proizveli vrhunski ocat. Nadalje, strast i vizija vlasnika imanja, gospodina Ivana Catalana, su postali stvarnost. Od ručnog branja najfinijeg grožđa do sporog procesa starenja u hrastovim bačvama, rezultat je ocat s kompleksnim, harmoničnim okusnim profilom. Tako postaje omiljen među kulinarskim entuzijastima i vrhunskim kuharima.
Menadžerica Nina V. vodila je gledatelje kroz degustacijsku sesiju. Opisala je okuse i aromatične note koje čine Nota Vinegar jedinstvenim. Štoviše, uparila je ocat s raznim jelima, pokazujući njegovu svestranost i povećavajući zahvalnost za ovaj zanatski proizvod. Denis M., naš predstavnik za Nota Vinegar, predstavio je jelo pripremljeno s balsamic octom Andante. Konkretno, pripremio je jednostavno, ali ukusno jelo: odrezak s maslinovim uljem, aromatičnim biljem i balsamic octom Andante.
Prilog u emisiji “Fino i Vino” proslavio je umijeće izrade Nota Vinegar i potvrdio predanost imanja Tenuta Tre Terre izvrsnosti. Na kraju, pozivamo vas da doživite čaroliju Tre Terre i Nota Vinegar. Na kraju, otkrijte bit tradicije i inovacije u svakoj kapljici i unaprijedite svoje kulinarske kreacije s najfinijim hrvatskim octom. Rezervirajte svoju degustaciju sada!
Pratite link i pogledajte epizodu na Facebooku!