Tuna tortilja sa Andante octom
Priprema:
U velikoj zdjeli pomiješajte svježi sir, majonezu, senf, BBQ umak, svježu papriku i kukuruz.
Zagrijte svaku tortilju na tavi s obje strane dok ne postane lagano smeđa. Premjestite je na ravnu površinu.
Tortilju premažite sa smjesom, dodajte tunu, naribani cheddar, papriku na trakice te kukuruz.
Prekrijte rubove tortilje prema sredini, formirajući rolnu poput palačinke. Umotajte tortilju u prozirnu foliju i stavite je u hladnjak da odmori pola sata.
Nakon odmora, narežite tortilju na kolutove. Zagrijte tavu i popržite svaki kolut sa obje strane.
Posložite popržene kolutove na rukolu na tanjuru.
Prije posluživanja, prelijte Nota Andante balzamičnim octom po vrhu tortilje.
Poslužite odmah i uživajte u ukusnoj Tuna tortilji sa Andante octom.
Sastojci
- 1 konzerva tune
- 4 tortilje
- 200g svježeg sira
- 100g cheddar sira, naribanog
- 2 žlice majoneze
- 1 žlica senfa
- 2 žlice BBQ umaka
- 1 svježa paprika, narezana na trakice
- 1 šalica kukuruza
- Rukola
- Nota Andante balzamični ocat